Υπηρεσίες

Marine & Offshore

Μετακίνηση πληρωμάτων και στελεχών ναυτιλιακών εταιριών με υπευθυνότητα και ασφάλεια

Το GIOVANTI Travel γνωρίζει καλά πως αυτοί που ταξιδεύουν συχνά αποζητούν το ανώτατο επίπεδο υπηρεσιών. Εξυπηρετούμε με απαράμιλλή υπευθυνότητα γνωστές ναυτιλιακές επιχειρήσεις με την έκδοση αεροπορικών ναυτικών εισιτηρίων για τα στελέχη τους, τα μέλη των πληρωμάτων και το τεχνικό προσωπικό τους. Χάρη στη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μας και η 24ωρη εξυπηρέτηση μας αποτελούν τη σίγουρη επιλογή για την άνετη, οικονομική και πάντα στην ώρα της μετακίνηση των στελεχών της εταιρείας σας.

Για να συνεργαστείτε μαζί μας παρακαλώ επικοινωνήστε στο  email : marine@giovanti.gr

Καλύπτουμε τις ταξιδιωτικές ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στα ταξιδιωτικά έγγραφα. Είναι πάνω απ’ όλα μια διαδικασία μέριμνας και κάλυψης των αναγκών των πελατών μάς και των πληρωμάτων τους.

Η Εμπειρία μας!

38 Xρόνια στον Χώρο της Ακτοπλοϊας & Ναυτιλίας

98% Ποσοστό διατήρησης πελατών

100% Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός

Συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων

 

Ο Εξειδικευμένος μας Συνεργάτης δίπλα σας!

Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι στο ταξίδι σας!

Επικεντρωνόμαστε στον στρατηγικό σχεδιασμό μιας ανεπανάληπτης ταξιδιωτικής εμπειρίας και σας προστατεύουμε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας!

Το Προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την ΙΑΤΑ και εξελίσσεται καθημερινά, και εξυπηρετεί όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, με κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

Συνεργαζόμαστε με :

Crewing Agents, Maritime Loss Adjusters,  Crew Managers, Ship Managers, Marine Engineers, Marine Surveyors & Electricians, Travel Coordinators, Maritime Security.

superfast-ferries-logo-grey-opt1
blue-star-logo-gey-opt1
hellenic-seaways-logo-grey-opt1
attica-logo-grey-opt1
iata-logo-grey-opt1
hatta-logo-grey-opt1