Υπηρεσίες

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Στο Giovanti Travel γνωρίζουμε καλά πως κάθε ταξίδι έχει τη δική του σημασία, τη δική του περιπέτεια, τη δική του ομορφιά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μεταδίδουμε το συναίσθημα της χαράς και της ασφάλειας σε εκείνους που μας εμπιστεύονται.

Η ομάδα μας συνδυάζει τεχνογνωσία, ευγένεια, συνεχή εκπαίδευση, φιλική και ταυτόχρονα επαγγελματική εξυπηρέτηση εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη του τουριστικού κοινού χτίζοντας δυνατές σχέσεις.

Business-Travel1_172174073

Υπηρεσίες Giovanti Travel

Οι Ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι, σας παρέχουν τις πλέον προσαρμοσμένες λύσεις στις υπηρεσίες που παρέχουμε στα μέτρα σας!

Οργανώστε το επαγγελματικό σας ταξίδι!

Μπορείτε μαζί μας να κανονίσετε στο επαγγελματικό σας  ταξίδι να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε μια  αξέχαστη διαμονή, με άμεση ανταπόκριση, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία ταξιδιώτη.

Υπάρχουν σημεία και πράγματα που κάνουν τις υπηρεσίες μας πραγματικά μοναδικές. Από την αφοσιωμένη και δημιουργική σκέψη μας, μέχρι τους πλήρως εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, που αυτοί είναι ουσιαστικά οι βασικοί πυλώνες που κάνουν πραγματικότητα την αριστεία των υψηλού επιπέδου υπηρεσίων μας. 

 

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες!

Business Travel

Η Ομάδα μας οργανώνει τις ανάγκες σας για τα επαγγελματικά σας ταξίδια και διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα της διαχείρισης του ταξιδιού σας!

Marine & Offshore

Μετακίνηση πληρωμάτων και στελεχών ναυτιλιακών εταιριών με υπευθυνότητα και ασφάλεια!

Luxury Travel

Οι Ταξιδιωτικοί μας συνεργάτες προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες εξασφαλίζοντάς σας άνετες συνθήκες με αίσθηση πολυτέλειας!

Leisure Travel & DMC

Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσετε το ταξίδι σας σε προορισμούς του εξωτερικού όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί!

Vip Travel

Από τον VIP σύμβουλό μας και διαχειριστή του ταξιδιού σας, αναμένετε άμεση ανταπόκριση, αφοσίωση, εμπιστευτικότητα και υψηλή ταξιδιωτική εμπειρία!

MICE

Μετά από 38 Χρόνια εμπειρίας το Giovanti Travel σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, συνέδρια, επιτυχάνοντας το μέγιστο δυνατό προϋπολογιστικό αποτέλεσμα για εσάς!

Σας προσφέρουμε!

Εστιάζουμε στον λεπτομερή σχεδιασμό μιας απρόσκοπτης ταξιδιωτικής εμπειρίας και είμαστε δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας!

Το Προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την ΙΑΤΑ και εξελίσσεται καθημερινά, και εξυπηρετεί όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, με κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα με την υπηρεσία που σας ταιριάζει!

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει!

Και η ομάδα μας θα εξυπηρετήσει!...

superfast-ferries-logo-grey-opt1
blue-star-logo-gey-opt1
hellenic-seaways-logo-grey-opt1
attica-logo-grey-opt1
iata-logo-grey-opt1
hatta-logo-grey-opt1