Υπηρεσίες

Giovanti Travel

Κεντρικό Λιμενικό Γραφείο

Giovanti Travel

Κεντρικό Λιμενικό Γραφείο

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία του Giovanti Travel ξεκινάει το 1984, που κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας, με έδρα τον Πειραιά. Σύντομα το Giovanti Travel εξελίσσεται σε ένα από τα πιο δυναμικά ανερχόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία, αλλά και μια εξαιρετική φήμη στον κλάδο των ναυτικών πρακτορεύσεων, το 2001 αρχίζει να προσφέρει υπηρεσίες Κεντρικού Πράκτορα στη μεγαλύτερη εταιρεία της ελληνικής ακτοπλοΐας, την Blue Star Ferries μέλος της Attica Group, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Είμαστε μια ομάδα με περισσότερους από 40 παθιασμένους επαγγελματίες, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επαγγελματικά ταξίδια, διόργανωση συνεδρίων, μετακίνηση πληρωμάτων και πολυτελή ταξίδια αναψυχής εσωτερικού και εξωτερικού.    

Οι Υπηρεσίες μας

Οι Υπηρεσίες μας έχουν σαν σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Καλύπτουμε τις ταξιδιωτικές ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου εδώ και 38 χρόνια.

Leisure & DMC

Luxury Travel

Marine & Offshore

business-travel-3_97354238

Business Travel

Συνεργάτες

Ταξιδέψτε μαζί μας

Εμπιστευτείτε μας για τη διοργάνωση των επαγγελματικών ταξιδιών της εταιρίας σας, δίνοντας έμφαση στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας.

0 +

Χρόνια Εμπειρίας

0 +

Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι

0 +

Ακτοπλοϊκα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί τον χρόνο

0 +

Αεροπορικά εισιτήρια που έχουν εκδοθεί το χρόνο

Κεντρικά Γραφεία

Επισκεφτείτε μας