Υπηρεσίες

MICE

Μετά από 38 Χρόνια εμπειρίας το Giovanti Travel έχει καθιερώσει μια σημαντική και σταθερή θέση στην Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εταιρικές εκδηλώσεις, επιτυχάνοντας το μέγιστο δυνατό προϋπολογιστικό αποτέλεσμα για εσάς.    

H Oμάδα μας με λεπτομερή σχεδιασμό, καινοτόμες ιδέες, διοικητική υποστήριξη (όπου απαιτείται) και ανάπτυξη επικοινωνιακής στρατηγικής, απολαμβάνετε ένα άρτιο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Στόχος μας, η εκδήλωσή σας να αποτελέσει μια αξέχαστη βιωματική εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Το Giovanti Travel είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει να εδραιωθείτε στο χώρο σας και να αναδείξετε τη δυναμική σας. Η υπέρβαση των δικών σας στόχων, δείχνει το δρόμο για τη δικής μας επιτυχία!

Εάν πρόκειται για εκθέσεις προώθησης υπηρεσιών ή προϊόντων, είτε για εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, δραστηριότητες ομαδικής συνεργασίας, συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ποιότητας.

 Ο σχεδιασμός μας είναι εξατομικευμένος στις δικές σας ανάγκες. Σε αρμονικό συνδυασμό με τη δική μας γνώση, την εμπειρία και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, διασφαλίζει ένα απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Οργανώνουμε το συνέδριό σας!

Για εμάς, κάθε συνέδριο που αναλαμβάνουμε, είναι ένα ξεχωριστό project, με διαφορετικές απαιτήσεις για κάθε πελάτη μας. Ο λεπτομερής σχεδιασμός του βασίζεται αποκλειστικά στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες σας.

Το δίκτυο των συνεργατών του Giovanti Travel και η έμπειρη ομάδα μας, μαζί σας, με καινοτόμες ιδέες και εξειδικευμένες συμβουλές, αναλαμβάνουν κάθε πτυχή της εκδήλωσης σας.

 

Σας Προσφέρουμε τις Ακόλουθες Υπηρεσίες!

Για εμάς, το να αναλάβουμε μία από τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές σας δράσεις είναι ταυτόχρονα πρόκληση και μεγάλη τιμή. Φροντίζουμε πάντα να τις υλοποιήσουμε με τα υψηλότερα πρότυπα προδιαγραφών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σας.

Το Προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την ΙΑΤΑ και εξελίσσεται καθημερινά, και εξυπηρετεί όλες σας τις ανάγκες, με κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

 

Εγγυημένα το μέγιστο δυνατό προϋπολογιστικό αποτέλεσμα για εσάς

Εγγυημένη ποιότητα υπηρεσίων

100% Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός

Συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων

superfast-ferries-logo-grey-opt1
blue-star-logo-gey-opt1
hellenic-seaways-logo-grey-opt1
attica-logo-grey-opt1
iata-logo-grey-opt1
hatta-logo-grey-opt1