Υπηρεσίες

Business Travel

Το Giovanti Travel αναλαμβάνει τη διοργάνωση εταιρικών και ιδιωτικών επαγγελματικών ταξιδιών, δίνοντας έμφαση στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Εξυπηρετώντας με συνέπεια και ταχύτητα κάθε σας αίτημα, φροντίζουμε για μια οργανωμένη και ασφαλή ταξιδιωτική εμπειρία.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την οργάνωση ατομικών και ομαδικών συμμετοχών σε εκθέσεις, διασκέψεις, διεθνή επιστημονικά συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με συνέπεια, ταχύτητα, και πλήρη κάλυψη των αναγκών σας! Ο σχεδιασμός μας είναι εξατομικευμένος στις δικές σας ανάγκες. Σε αρμονικό συνδυασμό με τη δική μας γνώση, την εμπειρία και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, σας διασφαλίζουμε ένα απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Οργανώστε το επαγγελματικό σας ταξίδι!

Μπορείς μαζί μας να κανονίσεις στο επαγγελματικό σου  ταξίδι να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να περάσεις μια  αξέχαστη διαμονή, με άμεση ανταπόκριση, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία ταξιδιώτη.

Υπάρχουν σημεία και πράγματα που κάνουν τις υπηρεσίες μας πραγματικά μοναδικές. Από την αφοσιωμένη και δημιουργική σκέψη μας, μέχρι τους πλήρως εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, που αυτοί είναι ουσιαστικά οι βασικοί πυλώνες που κάνουν πραγματικότητα την αριστεία των υψηλού επιπέδου υπηρεσίων μας. 

 

Οι Υπηρεσίες μας!

Φροντίζουμε για την άριστη εκτέλεση των υπηρεσιών μας σε εσάς!

Τεχνολογία εξοικονόμησης κόστους

Το γραφείο μας έχει την τεχνική κατάρτιση & τεχνολογία ώστε να μπορούμε να σας υπολογίσουμε την μέγιστη δυνατή εξοικονόμησης κόστους.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Η Ομάδα Giovanti Travel φροντίζει να λάβετε στην προσφορά σας την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Ατομική προσέγγιση πελατών

Ατομική προσέγγιση των πελατών μας. Κάθε πελάτη μας τον βλέπουμε ξεχωριστά ώστε να του εξασφαλίσουμε την απόλυτη επαγγελματική εμπειρία στα μέτρα του.

Υποστήριξη 24/7

Συνεχής και ομαλή παρακολούθηση και υποστήριξη επί τόπου 24/7 για να έχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα.

Σας προσφέρουμε!

Εστιάζουμε στον λεπτομερή σχεδιασμό μιας απρόσκοπτης ταξιδιωτικής εμπειρίας για το επαγγελματικό σας ταξίδι και σας προστατεύουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας!

Το Προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την ΙΑΤΑ και εξελίσσεται καθημερινά, και εξυπηρετεί όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, με κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

 

38ετή εμπειρία στο Business Travel Management

Απόλυτη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων

100% Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός

20% μείωση του χρόνου σε κράτηση  Business Travel

superfast-ferries-logo-grey-opt1
blue-star-logo-gey-opt1
hellenic-seaways-logo-grey-opt1
attica-logo-grey-opt1
iata-logo-grey-opt1
hatta-logo-grey-opt1