Υπηρεσίες

Καλώς ήλθατε στο GIOVANTI Travel

Ποιοί Είμαστε!

Δίπλα σας με ταξιδιωτικές υπηρεσίες ποιότητας από το 1984

Στο GIOVANTI Travel γνωρίζουμε καλά πως κάθε ταξίδι έχει τη δική του σημασία, τη δική του περιπέτεια, τη δική του ομορφιά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μεταδίδουμε το συναίσθημα της χαράς και της ασφάλειας σε εκείνους που μας εμπιστεύονται.

Η ιστορία ξεκινάει το 1984, οπότε και κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας, με έδρα τον Πειραιά. Με την επιθυμία να «σκηνοθετήσει» μικρές και μεγάλες εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας, πολύ σύντομα το GIOVANTI Travel εξελίσσεται σε ένα από τα πιο δυναμικά ανερχόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Εταιρεία μας!

Στο Giovanti Travel έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία, αλλά και μια εξαιρετική φήμη στον κλάδο των ναυτικών πρακτορεύσεων, το 2001 αρχίζει να προσφέρει υπηρεσίες Κεντρικού Πράκτορα στη μεγαλύτερη εταιρεία της ελληνικής ακτοπλοΐας, την “BLUE STAR FERRIES”, η οποία μέχρι και σήμερα διαθέτει τον πλέον σύγχρονο στόλο στην Ελλάδα.

Η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας , καθώς και η ποιοτική εξυπηρέτηση χιλιάδων ταξιδιωτών, θα οδηγήσει το 2013 στην πιστοποίηση από την ΙΑΤΑ (Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών), μέσω της οποίας θα δοθεί η δυνατότητα άμεσης έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο. Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς, το GIOVANTI Travel θα επεκτείνει κι άλλο τις δραστηριότητές του, προσφέροντας τουριστικές υπηρεσίες όπως οργάνωση και πώληση πακέτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κρατήσεις ξενοδοχείων, κρουαζιέρες κ.α.

Το 2018, μετά την εξαγορά της Hellenic Seaways από την Attica Group το γραφείο αναλαμβάνει να παρέχει υπηρεσίες Κεντρικού Λιμενικού Πράκτορα και για την ‘’HELLENIC SEAWAYS’’. Με προσήλωση στις αρχές της Attica Group, το GIOVANTI Travel εξυπηρετεί κάθε μέρα με τον καλύτερο τρόπο εταιρείες Cargo και μεμονωμένους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στα νησιά της Ελλάδας.

Με περισσότερη όρεξη, δυναμισμό και με την ολοένα και πιο ενεργή ενασχόληση της νέας γενιάς της οικογένειας Μάρκου, το GIOVANTI Travel είναι πιο έτοιμο από ποτέ να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό του τουρισμού και της ναυτιλίας.

Σήμερα, το GIOVANTI Travel αναβαθμίζεται καθημερινά με νέες ιδέες και προτάσεις, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων. Με την κατασκευή νέων γραφείων και την δημιουργία νέων τμημάτων (corporate, call center, marine ticketing, consolidation), είναι πλέον σε θέση να οργανώνει όλες τις υπηρεσίες του με μέγιστη σιγουριά και αποδοτικότητα. Η ομάδα του GIOVANTI Travel συνδυάζει τεχνογνωσία, ευγένεια, συνεχή εκπαίδευση, φιλική και ταυτόχρονα επαγγελματική εξυπηρέτηση εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη του τουριστικού κοινού χτίζοντας δυνατές σχέσεις.

Στην οικογένεια του GIOVANTI, σημασία έχει το ταξίδι!

Giovanti Travel Υπηρεσίες

Οι Ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι, σας παρέχουν τις πλέον προσαρμοσμένες λύσεις στις υπηρεσίες που παρέχουμε στα μέτρα σας.

Το Προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την ΙΑΤΑ και εξελίσσεται καθημερινά, και εξυπηρετεί όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, με κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

Οργανώστε το ταξίδι των ονείρων σας!

Μπορείς μαζί μας να κανονίσεις το ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν να έχεις, με όλα όσα χρειάζεσαι για να περάσεις μια  αξέχαστη διαμονή, με άμεση ανταπόκριση, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Υπάρχουν σημεία και πράγματα που κάνουν τις υπηρεσίες μας πραγματικά μοναδικές. Από την αφοσιωμένη και δημιουργική σκέψη μας, μέχρι τους πλήρως εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, που αυτοί είναι ουσιαστικά οι βασικοί πυλώνες που κάνουν πραγματικότητα την αριστεία των υψηλού επιπέδου υπηρεσίων μας. 

 

Η Ιστορία του Giovanti Travel & η εξέλιξη!

1984
Ίδρυση ταξιδιωτικού γραφείου Giovanti Travel
2001
Κεντρικός Ναυτικός Πράκτορας Blue Star Ferries
2013
IATA Membership
2018
Kεντρικός Ναυτικός Πράκτορας Hellenic Seaways
2019
Επέκταση γραφείων & δημιουργία εκσυχρονισμένου τηλεφωνικού κέντρου
2019
Δημιουργία τμημάτων Corporate & Marine
2021
Δημιουργία TravelFerry.com Β2C πλατφόρμας για πωλήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
2022
Ίδρυση τμήματος MICE
2023
Δημιουργία του Luxurious Greece

Προγραμματίστε μαζί μας μια συνάντηση!

Μπορούμε να προγραμματίσουμε μαζί,  ημέρα και ώρα που είναι καλύτερη για εσάς ή ένα Meeting, μια συνάντηση, μια συζήτηση με αντικείμενο την καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία σας μαζί μας. Εξυπηρετώντας πάντα με συνέπεια και ταχύτητα κάθε σας αίτημα, φροντίζουμε για μια οργανωμένη και ασφαλή ταξιδιωτική εμπειρία.

superfast-ferries-logo-grey-opt1
blue-star-logo-gey-opt1
hellenic-seaways-logo-grey-opt1
attica-logo-grey-opt1
iata-logo-grey-opt1
hatta-logo-grey-opt1